Wind Illustration

Feb 08, 2021
0 Views

Syarat Lan Ketentuan

SYARAT LAN KETENTUAN

Kanthi nggunakake layanan, sampeyan kudu setuju karo syarat layanan. Sampeyan kudu setuju karo kabeh syarat & kahanan. sampeyan Telusuri internet, download, upload nganggo layanan. Nanging sampeyan HARAM kanggo: Ngirim, ngirim utawa nampa konten ilegal liwat Layanan sing nglanggar undang-undang nasional, lokal & internasional sing ditrapake !. DDOS utawa kegiatan Hacking apa wae Torrent (Torrent Ora Dijinke) Spamming (Spamming pancen ora diijinke) Ngirim utawa ngirim liwat Layanan apa wae materi sing nglanggar hukum, ngancam, mbebayani, nganiaya, nyiksa, sengit rasis, sengit, jinis etnis utawa liya sing nolak, kalebu, nanging ora diwatesi, apa wae materi sing ningkatake tumindak sing bisa uga kalebu tindak pidana. , nuwuhake tanggung jawab sipil utawa nglanggar undang-undang nasional, lokal utawa internasional sing ditrapake. Share utawa Repost akun sampeyan menyang wong liya Sampeyan mung diijini nggunakake layanan kanggo 2 sambungan simultan Ngunggah, ndownload, nyalin ulang, ngirim, utawa nyebarke konten apa wae sing dilindhungi hak cipta, utawa hak kepemilikan liyane, tanpa duwe ijin dhisik saka sing duwe konten. Sampeyan setuju yen sampeyan ngakses Situs lan nggunakake Layanan miturut kabijakan lan risiko sampeyan dhewe. Kabeh konten ing situs web iki nggunakake Server Pribadi Kita dhewe, mula ora ngijini konten disebar tanpa ijin kanggo ngindhari data sing disedhiyakake. Yen sampeyan nemokake konten apa wae ing situs web sing ora duwe ijin saka kita, mula bakal dilaporake situs web sampeyan minangka pencurian konten menyang Google lan DMCA lan kita bisa njupuk tindakan legal. Dadi, gunakake layanan kanthi wicaksana.

Latest Articles

Update your knowledge with relevan posts

config npv2
26 January 2021

config npv2

Update config npv2

digi unlimited apk mod vpn
26 January 2021

digi unlimited apk mod vpn

update apk mod digi unlimited

config http custom paling gempak kat malaysia
26 January 2021

config http custom paling gempak kat...

update config http custom

vmess atau v2ray apk
30 January 2021

vmess atau v2ray apk

Share apk vmess atau v2ray