Wind Illustration

Feb 08, 2021
0 Views

Privacy

Kebijakan Privasi 

LOGGING

Kaya situs web liyane, Kita nggunakake file log. Kita mung nglumpukake Alamat IP, Tipe Browser, Panyedhiya Layanan Internet (ISP), TimeStamp, Referensi & Kaca Exit, lan jumlah klik kanggo nganalisa tren, ngatur situs, nglacak kegiatan pengunjung / pangguna ing situs iki, lan nglumpukake informasi demografi. Alamat IP, lan informasi liyane kaya ngono ora ana gandhengane karo informasi sing bisa dingerteni pribadi. Yen dipeksa dening hukum, kita bisa menehi informasi marang pihak katelu. Nanging kita ora nglumpukake utawa log data lalu lintas utawa kegiatan browsing saka pangguna individu sing nyambung karo Layanan SSH / VPN. Kita setya karo privasi sampeyan.

LAYANE

Email minangka opsional, sampeyan bisa ngetik email nalika nggawe akun kanggo nampa kabar kayata salinan rincian akun, notifikasi nganyari akun, kabar yen kadaluwarsa akun. Lan bisa uga nggunakake email sampeyan kanggo promosi layanan kaya ngirim promosi & nawakake email. Kita ora bakal nate spam, sampeyan mesthi langganan langganan kanthi nggunakake tautan langganan email.

COOKIE

 Kita nggunakake cookie pihak katelu, piksel lan alat analitik situs web kanggo nglacak pariwara utawa promosi sales lan kanggo ngerti kaca ing Situs sing entuk pengunjung. Yen sampeyan pengin mateni cookie, sampeyan bisa uga mateni liwat pilihan browser. Keuntungan nggunakake Tunnel SSH lan Tunnel VPN Mangkene sawetara kaluwihan nggunakake SSH Tunnel utawa VPN Tunnel. Ing rahasia (rahasia) Kanthi nggunakake jaringan umum sing ngontrol data, teknologi SSH / VPN nggunakake sistem kerja kanthi ndhelik kabeh data sing dilewati. Kanthi teknologi enkripsi, kerahasiaan data bisa luwih dikontrol. Sanajan ana pihak sing bisa nutul data sing ngliwati internet saliyane garis SSH / VPN dhewe, nanging ora kudu bisa maca data kasebut, amarga data kasebut wis ditrapake. Kanthi ngetrapake sistem enkripsi iki, ora ana sing bisa ngakses lan maca konten jaringan kanthi gampang. Data integritas (integritas data) Nalika ngliwati jaringan internet, data kasebut pancen bisa ngliwati macem-macem negara. Sajrone lelungan kasebut, macem-macem gangguan bisa uga ana ing kontene, ilang, rusak, dimanipulasi dening wong sing ora bisa dipindhah. Ing teknologi SSH / VPN dibutuhake sing bisa njaga integritas data wiwit data sing dikirim nganti data tekan tujuan. Otentikasi Sumber (Asal Otentikasi) Teknologi SSH / VPN nduweni kemampuan kanggo ngotentikasi sumber ngirim data sing bakal ditampa. SSH / VPN bakal mriksa kabeh data sing mlebu lan njupuk informasi saka sumber data. Banjur, alamat sumber data bakal rampung rampung, proses otentikasi sukses. Mangkono, SSH / VPN njamin kabeh data sing dikirim lan ditampa saka sumber sing ditampa. Ora ana data sing diapusi utawa dikirim dening pihak liya.

Latest Articles

Update your knowledge with relevan posts

Update config  npv
26 January 2021

Update config npv

Update config v2ray

digi unlimited apk mod vpn
26 January 2021

digi unlimited apk mod vpn

update apk mod digi unlimited

config unlimited
26 January 2021

config unlimited

update config http custom

vmess atau v2ray apk
30 January 2021

vmess atau v2ray apk

Share apk vmess atau v2ray